Dan naše letošnje Doktorske konference se približuje. Potekala bo v sredo, 30. maja 2018, v prostorih Evropske pravne fakultete v Ljubljani, Cankarjevo nabrežje 11, predavalnica P1.

Program pričenjamo ob 13.00 uri z registracijo udeležencev.

V veliko veselje in čast nam je, da bo plenarno predavanje vodila izredna profesorica Evropske pravne fakultete ter redna profesorica na Oslo and Akershus University College of Applied Science za področje Facilities Management dr. Alenka Temeljotov Salaj. Plenarno predavanje z naslovom »Kreirajmo soseske skupaj«, bo na tematiko PPPP (Public, Private, People partnership) modelov o aktivnejšem vključevanju skupnosti v modele trajnostnega razvoja.  

Prav tako nam je v veliko čast, da bomo lahko v okviru konference poslušali predavatelje iz Univerze na Primorskem, Znanstveno-raziskovalnega središča Koper, Ministrstva za okolje in prostor ter Urada za slovenske šole pri Deželnem šolskem uradu za Furlanijo - Julijsko krajino.

Prispevki, predstavljeni na doktorski konferenci, bodo objavljeni v konferenčnem zborniku, ki bo skupaj s programom konference v e-obliki dostopen in objavljen na spletnih straneh Nove univerze in njenih članic na dan konference.

V kolikor se še niste, vas vabimo, da se hitro prijavite kot udeleženci na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Nekaj mest je še prostih!

Na dan konference boste lahko prevzeli tudi vaša potrdila o udeležbi.

Veselimo se že srečanja z vami!