Spoštovani, karierni center Evropske pravne fakultete v sodelovanju s Fakulteto za državne in evropske študije vas dne 14. 12. 2017, ob 16:00, vabi na brezplačno karierno delavnico s tujim strokovnjakom.

Z vami bo svoje znanje in poklicne izkušnje delil ASSOC. PROF. DR. JOHN T. PLECNIK, iz Pravne fakultete Univerze v Clevelandu.

Rezultat iskanja slik za SSOC. PROF. DR. JOHN T. PLECNIK

Študenti bodo na delavnici ob pomoči tujega strokovnjaka urili veščine pravnega pisanja ter raziskovalnih metod.

Dogodek bo potekal v prostorih Evropske pravne fakultete, Cankarjevo nabrežje 11, 1000 Ljubljana, v predavalnici P3, v obsegu dveh pedagoških ur.

Prijava na dogodek : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Vstop je prost!

Priponke:

Vabilo

Motivacijska delavnica s kadrovskimi strokovnjaki za uspešen začetek študija in pravočasno izgradnjo karierne poti.

Spoštovani študenti!

Karierni center Evropske pravne fakultete vas dne 12.10.2017, ob 16:00h vabi na brezplačno karierno delavnico, na kateri boste izvedeli koristne nasvete za oblikovanje vaše študijske in karierne poti.

 

Z vami bosta svoje znanje in izkušnje delili:
- ga. TAMARA GUZELJ, avtorica priročnika »Kako do službe?« ter izkušena svetovalka s področja karierne orientacije,

- ga. MAJA BUZETI, Vodja kadrovske službe za Slovenijo v podjetju KMAG d.o.o.

 

KRATEK OPIS DOGODKA:
Kadrovski strokovnjakinji bosta preko interaktivne motivacijske delavnice z vami delili koristne napotke, kako uspešno premagovati študijske ovire in začeti pravočasno načrtovati karierno pot. Pridružena gostja dogodka, ga. Maja Buzeti, Vodja kadrovske službe za Slovenijo v podjetju KMAG d.o.o., bo študentom predstavila, kaj delodajalci pričakujejo od novo zaposlenih, posebej od pripravnikov, študentov in mladih na sploh.

Delavnica bo potekala dne 12.10.2017, v prostorih Evropske pravne fakultete, Cankarjevo nabrežje 11, 1000 Ljubljana, Predavalnica P2, od 16:00 do predvidoma 18:00h.

Potrebna je predhodna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do vključno 10.10.2017.

 

Vabljeni ste tudi študentje Fakultete za državne in evropske študije!

 

Priponke:

VABILO

MEHIKA razpisuje dve štipendiji za slovenske državljane za leto 2018.

Kandidati morajo najkasneje do 4. oktobra 2017 poslati vloge na Veleposlaništvo Mehike na Dunaju.

Informacije so na voljo na naslednjih povezavah do 28. septembra 2017:

https://www.gob.mx/amexcid/acciones-y-programas/becas-para-extranjeros-29785 

https://www.gob.mx/cms/uploads/attachment/file/248049/Becas_de_Excelencia_del_Gobierno_de_Mexico_para_Extranjeros_2018.pdf

Zaključujete študij in ste v fazi priprave zaključnega dela, pa ne veste, kje in kako bi začeli?

Karierni center Fakultete za državne in evropske študije vas dne 19.6.2017 od 10:00 do 12:30 vabi na brezplačno delavnico Kariernega centra Evropske pravne fakultete »OD IDEJE DO DIPLOME  - tehnike in pravila pisanja zaključnih del«, ki je namenjena pripravam in pisanju zaključnih del. Na delavnici bosta nasvete podala doc. dr. Miha Šepec, asistent na Evropski pravni fakulteti, ter Ana Češarek, bibliotekarka v knjižnici Evropske pravne fakultete.

Delavnica bo pokrivala sledeče sklope:

- izbira mentorja in teme zaključne naloge (od ideje do dispozicije);

- metode znanstvenega raziskovanja in

- pregled NOVIH tehničnih pravil pisanja zaključnih del;

- izvirnost raziskovanja in njegov prispevek k znanosti;

- praktični primeri in nasveti za pisanje zaključnih del.

 

Delavnica bo potekala v prostorih Evropske pravne fakultete, Cankarjevo nabrežje 11, 1000 Ljubljana, predavalnica P3.

Obvezna je predhodna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do vključno 16.6.2017.

 

Vabljeni!

Priponke:

Vabilo

Karierni center Fakultete za državne in evropske študije vas vabi na usposabljanje za mlade z možnostjo zaposlitve.

Na Inštitutu za mladinsko politiko, Ajdovščina se izvaja projekt "Lokalno partnerstvo za povečanje zaposlovanja mladih na lokalnem trgu dela''.

Prijave so mogoče do zapolnitve prostih mest preko spletnega obrazca: KLIKNI TUKAJ.

Več informacij najdete v priloženem vabilu.

Vljudno vabljeni!

Karierni center Evropske pravne fakultete vas dne 18.1.2017, ob 16:00h vabi na brezplačno delavnico na temo »Metode in izvirnost znanstvenega raziskovanja«, ki jo bo vodil izr. prof. dr. Jernej Letnar Černič, izkušeni raziskovalec in predavatelj s področja državne ureditve, upravnega prava ter prava človekovih pravic. Karierna delavnica je primerna za vse doktorske študente, ne glede na smer študija.

Delavnica bo pokrivala sledeče sklope:

  • Izbira teme doktorske naloge
  • Metode znanstvenega raziskovanja
  • Izvirnost doktorskega raziskovanja in njegov prispevek k znanosti
  • Objava rezultatov znanstvenega raziskovanja
  • Sodelovanje na raziskovalnih razpisih.

Delavnica bo potekala v prostorih Evropske pravne fakultete, Cankarjevo nabrežje 11, 1000 Ljubljana, predavalnica P1, od 16:00 do 19:00.

Potrebna je predhodna prijava na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vstop je prost!

Več informacij najdete v priloženem vabilu.

Karierni center Evropske pravne fakultete v sodelovanju z Zavodom ZAPOSLISE vas dne 28.11.2016, ob 15:00h vabi na brezplačno 4-urno karierno delavnico, na kateri boste izvedeli več o oblikovanju vaše študijske in karierne poti. Vabljeni ste, da na delavnico prinesete tudi svoj CV, motivacijsko pismo ali drug dokument, katerega običajno naslovite na delodajalca. Gradivo bo učni pripomoček za »case study« na delavnici.

Več o dogodku si oglejte v priponki.

Udeležba je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava.

Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v sodelovanju z Zavodom Nefiks pripravlja delavnice o zaposlitvenih priložnostih za mlade v Evropskem parlamentu, ostalih institucijah Evropske unije inslužbah, ki so z njimi na kakršenkoli način povezane, ter hkrati tudi o iskanju zaposlitve v drugih državah Evropske unije.

Delavnica bo potekala v četrtek, 10. novembra 2016, ob 16. uri, v KRANJU (Fakulteta za organizacijske vede - FOV, Kidričeva cesta 55a), s posebnim poudarkom tudi na življenju in delu v sosednji Avstriji.

Delavnice so namenjene predvsem študentom in mladim iskalcem zaposlitve, sicer pa lepo vabljeni vsi, ki bi jih utegnilo zanimati, kako lahko izkoristijo široke možnosti zaposlovanja, ki jih ponuja EU.

Vljudno vabljeni!